Benvingudes i benvinguts a la UIB

Benvolguda/Benvolgut estudiant,

En nom propi i en el de la comunitat universitària, vull donar-te la més cordial benvinguda a la nostra, a la teva, universitat i agrair-te que hagis triat la UIB per dur a terme la teva formació universitària el curs 2023-24.Rector UIB

El col·lectiu dels estudiants és la veritable raó de ser d'aquesta universitat, i tant els professors com el personal d’administració i serveis, que són els altres dos col·lectius que formam la institució, som aquí per ajudar-te a recórrer el camí que avui has iniciat.

Som una institució arrelada al territori però que es projecta internacionalment, dinàmica i capdavantera en docència, recerca i transferència de coneixement, tal com ho demostren els distints rànquings universitaris. Per això, estudiar a la UIB és una bona opció, tant pel que fa a assolir coneixements i competències com per accedir a programes de mobilitat i intercanvi i a pràctiques professionals. El nostre objectiu és oferir-te una formació integral i de qualitat que et permeti afrontar els reptes presents i futurs amb garanties d’èxit, i a desenvolupar tot el teu potencial com a persona.

Voldria animar-te a descobrir la UIB, a aprofitar totes les possibilitats de formació, coneixement i desenvolupament professional al teu abast, i convidar-te a participar activament en la millora de la nostra universitat. La participació de tothom ens ajudarà a construir la millor versió d’aquesta universitat i a contribuir a la modernització i al progrés social i econòmic de les Illes Balears, una missió en la qual els estudiants sou una peça clau.

Et desitj un molt bon curs, i no dubtis que serem al teu costat per a tot el que necessitis.

Rep una abraçada.

Jaume Carot

Rector de la Universitat de les Illes Balears