Aterram a la Universitat de les Illes Balears

Ja som aquí! I ara què? Els teus primers dies a la UIB seran atrafegats. No ho negarem. La llista de coses per fer és llarga, i el temps, escàs. T'explicam, punt per punt, el primer que hauràs de fer en arribar a la UIB.

  1. Notificar al SRI que has arribat.
  2. Assistir a l'acte de benvinguda i participar en les activitats que hem preparat per a tu.
  3. Reunir-te amb el teu tutor o coordinador de mobilitat per resoldre els dubtes acadèmics que tinguis (assignatures, horaris, idioma d'impartició de les assignatures...) i, sobretot, per decidir la llista definitiva d'assignatures que cursaràs a la UIB.
  4. Matricular-te dels teus estudis als serveis administratius corresponents. Has de presentar la llista d'assignatures definitives signada pel tutor o coordinador i el DNI o passaport. Als serveis administratius et lliuraran el full de matrícula, els horaris, aules, dates d'examen i les claus d'accés a UIBdigital.
  5. Abonar el carnet d'estudiant i l’assegurança obligatòria en una sucursal bancària del campus: Sa Nostra/Santander.
  6. Demanar el carnet d'estudiant mitjançant UIBdigital.
  7. Tramitar la targeta de resident i empadronar-te al municipi on resideixis.
  8. Demanar la targeta del bus urbà (Targeta Ciutadana). Pots sol·licitar-la a les oficines de l'EMT, al carrer de Josep Anselm Clavé, 5, molt a prop de la plaça d'Espanya (Palma). Has de presentar fotocòpia del DNI o passaport i del full de matrícula de la UIB. La Targeta Ciutadana és gratuïta i s'utilitza com a targeta moneder. Per posar diners a la targeta pots anar a la Llibreria Campus (campus universitari) o a un estanc.

Si necessites enviar qualsevol document a la teva Universitat d'origen (certificat d'arribada a la UIB, Final Study Programme, etc.) o contactar amb el tutor o amb el Servei de Relacions Internacionals, pots utilitzar el telèfon i el fax del SRI de la UIB.

També és interessant per a tu